• Mobilbank

Download Mobilbank og Swipp

Mobilbankens App er blevet opdateret

Har du en opdateret version af mobilbanken skal du ikke gøre noget.

Hvis du har en gammel version af mobilbanken, skal du hente en opdatering. Meddelelsen i mobilbanken kan se ud som på billedet.

Mobilbank

Med mobilbanken kan du ordne de fleste af dine banksager og få et overblik over både din økonomi og dine investeringer, uanset tid og sted.

Med mobilbanken kan du:

• Overføre penge mellem egne og andres konti
  • Overføre penge til dine investeringskonti
  • Få direkte adgang til at investere på 28 børser i hele verden

Download mobilbank

Tilmeld dig i netbanken

Mobilbanken skal tilmeldes i netbanken inden du kan bruge den første gang.

Efter du har logget på netbank, går du til Indstillinger og vælger Mobilbank. Opret dit brugernavn og adgangskode, og så er du klar til at bruge mobilbanken. Mobilbank til iPhone virker også til iPad og iPod Touch.