• Netbank og NemID

Netbank Hotline

Har du problemer med at logge på Netbank, med opsætning af din computer til benyttelse af Netbank, er du blevet spærret eller har andre Netbankproblemer kan du kontakte Saxo Privatbanks Hotline på:

Tlf. +45 44 70 24 27
saxoprivatbank@sdc.dk

08.00 – 22.00, hverdage
11.00 – 20.00, lørdage, søndage, helligdage
10.00 – 14.00, 24. december, 31. december samt 1. januar.

Hjælp til investering og handelsplatform

Få hjælp til handelsplatformen i vores videoguides eller tilmeld dig et af vores gå-hjem-møder.

Om handelsplatformen

Du kan altid kontakte din rådgiver. Du finder telefonnummer og e-mail i netbanken.

Find afdeling

Netbank til din tablet

Med netbank til tablet får du adgang til de samme funktioner som i din netbank på computer.

Du kan få netbank til din IPad og Android tablet.

Sådan får du netbank til tablet

1. Der skal ikke installeres en app til netbank. Du skal blot benytte den browser, der allerede findes på din tablet.
  2. Åbn www.saxoprivatbank.dk og login i netbank.

Slå blokering af pop up vinduer fra

Hvis netbank eller handelsplatform ikke kan åbne på din tablet kan blokering af pop up vinduer være slået til i din browser.

Du kan slå blokeringen fra i "Indstillinger" på din tablet.

Slå pop-up-vinduer fra

For at handelsplatformen i netbanken skal du tillade pop-up-vinduer.

Internet Explorer

Blokering af pop-up-vinduer kan slås fra på følgende måder:

Du kan tillade pop-up-vinduer i bunden af siden:

I menuen Funktioner

1. Peg på Blokering af pop-up-vinduer i menuen Funktioner, og klik på Slå blokering af pop-up-vinduer fra for at deaktivere Blokering af pop-up-vinduer.

Fra Internetindstillinger

1. Klik på Internetindstillinger i menuen Funktioner.
  2. Klik på fanen Beskyttelse af personlige oplysninger og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Bloker pop-up-vinduer for at deaktivere Blokering af pop-up-vinduer.
  3. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.
Mere info: http://support2.microsoft.com/kb/843016/da

Chrome

I toppen af siden:

Se pop op-vinduer for et bestemt website Du kan se blokerede pop op-vinduer for et website ved at følge vejledningen nedenfor:

1. Hvis pop op-vinduer er blokeret, vises ikonet på adresselinjen. Klik på ikonet for at få vist en liste over blokerede pop op-vinduer.
  2. Klik på linket for det pop op-vindue, du vil se.
  3. Hvis du altid vil se pop op-vinduer for websitet, skal du vælge "Vis altid pop op-vinduer fra [website]."

Hvis du manuelt vil tillade pop op-vinduer fra et website, skal du følge vejledningen nedenfor:

1. Klik på Chrome-menuen på browserens værktøjslinje.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger.
  4. I sektionen "Beskyttelse af personlige oplysninger" skal du klikke på knappen Indstillinger for indhold.
  5. I sektionen "Pop op-vinduer" skal du klikke på Administrer undtagelser. Tillad alle pop op-vinduer

Du kan tillade alle pop op-vinduer ved at deaktivere blokering af pop op-vinduer.

Følg denne vejledning:

1. Klik på Chrome-menuen på browserens værktøjslinje.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger.
  4. I sektionen "Beskyttelse af personlige oplysninger" skal du klikke på knappen Indstillinger for indhold.
  5. I sektionen "Pop op-vinduer" skal du vælge "Tillad, at alle websites viser pop op-vinduer".

Mere info: https://support.google.com/chrome/answer/95472?hl=da

Firefox

Hvis du klikker på knappen Indstillinger i informationslinjen eller på ikonet i adresselinjen, vil du få vist en menu med følgende valgmuligheder:

• Tillad/Bloker pop op-vinduer for dette websted
  • Rediger indstillinger for blokering af pop op-vinduer
  • Vis ikke denne besked når pop op-vinduer bliver blokeret (vis det blokerede pop op-vindue)

Mere info:
https://support.mozilla.org/da/kb/pop-op-blokering-indstillinger-undtagelser-og-fejl

Safari

1. Åbn Safari
  2. Vælg menupunktet ”Safari” øverst til venstre
  3. Tryk på ”Indstillinger”
  4. Vælg ”Sikkerhed”
  5. Fjern flueben ved ”Bloker ekstra vinduer”.

Hjælp til NemID

Har du problemer med at benytte NemID, kan du helt gratis kontakte NemID's Support:

NemID support

NemID Selvbetjening

Glemt eller spærret adgangskode: Bestil ny kode

Kan din computer anvende NemID: Se tekniske krav